Bezpečnost potravin

IWC 2008: 5. mezinárodní konference o syrovátce

Vydáno: 17. 3. 2008
Autor:

Uskuteční se v Paříži (Francie) ve dnech 7.–9. září 2008.

V pořadí již 5. mezinárodní konference věnovaná problematice syrovátky (IWC) se uskuteční v Paříži (Francie) ve dnech 7.–9. září 2008. Program konference je uspořádán do dvou plenárních sekcí (úvodní a závěrečné) a dále do tří paralelních sekcí zaměřených na:
– uplatnění syrovátky ve výživově hodnotných potravinách,
– uplatnění syrovátky ve spotřebitelských výrobcích ve všech segmentech trhu,
– inovace ve zpracování syrovátky.

Na konferenci se očekává účast asi 700 delegátů. Program konference. Více informací o konferenci (včetně registračního formuláře) je k dispozici v informační brožuře a na internetové stránce IWC.

 
Food Chemistry 108, č. 1, s. II