Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Ingredience z mléčných proteinů redukuje stres do kategorie

Vlivy na zdraví - Archiv > Vlivy na zdraví - Archiv> Potravinářství - Archiv

Ingredience z mléčných proteinů redukuje stres

Vydáno: 28.7.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Proteinový hydrolyzát Lactium získávaný z kravského mléka, může snižovat účinky stresu a podporovat relaxaci.
Klinické testy potvrzují, že proteinový hydrolyzát Lactium, získávaný z kravského mléka, může snižovat účinky stresu a podporovat relaxaci. Výhradní práva na distribuci tohoto preparátu pro USA, Mexiko a Kanadu získala společnost Pharmachem Laboratories Inc. Kearny, N.J. Francouzská společnost Ingredia vyvinula a patentovala Lactium pro použití v potravinářských suplementech, funkčních potravinách a nápojích. Jako ingredience funkčních potravin má 100% přírodní přípravek Lactium mnohostranné využití v RTD (ready-to-drink) nápojích, nápojových směsích, tyčinkách, čokoládách a dalších výrobcích. Dvojitá slepá klinická studie zahrnující 42 účastníků prokázala, že Lactium významně snižuje reakci krevního tlaku a krevního kortisolu na stres. Výsledky studie byly publikovány v časopisu European Journal of Clinical Nutrition. Více informací na adrese
Food Business News, 3, 2007, č. 7, s. 51 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018