Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků
Školicí kurz DTU, Lyngby (DK), 5. - 14. listopadu 2019
Národní institut pro potraviny při Dánské technické univerzitě (DTU) pořádá v kampusu v Lyngby ve dnech 5. – 14. listopadu 2019 další ročník školicího kurzu „Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků“.
Absolventi kurzu budou schopni kriticky vybrat a použít data a metody potřebné k porovnání a kvantifikaci nežádoucích a přínosných účinků potravin na zdraví lidí a kriticky posoudit výsledky hodnocení rizik a přínosů potravin.
Osmidenní kurz je určený Ph.D. studentům. Očekává se, že studenti budou mít vzdělání v jedné ze souvisejících oblastí (výživa, bezpečnost potravin, epidemiologie), specifické požadavky nejsou stanoveny.
Veškeré další informace o kurzu jsou dostupné na internetových stránkách DTU.
Poplatek za účast v kurzu činí pro Ph.D. studenty ze zemí EU/EEA 750,- DKK (cca 100 euro).
Termín pro registraci je 1. října 2019.
Další informace je možné získat u Maartena Nauta (maana@food.dtu.dk).
Zdroj: DTU