Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Functional Dairy Foods 2009 do kategorie

Zvláštní výživa > Výživa - Archiv> Zvláštní výživa> Výživa - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

Functional Dairy Foods 2009

Vydáno: 21.1.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Mezinárodní mlékárenská konference, která se uskuteční ve dnech 24.–25. února 2009 v Melbern (Austrálie).
Mezinárodní mlékárenská federace (IFD) společně s Asociací zpracovatelů mléka v Austrálii (DIAA) organizují konferenci Functional Dairy Foods 2009, která se bude zaměřovat na nové příležitosti a problémy související s výrobou a bioaktivitou funkčních mléčných výrobků. Konference, která se uskuteční ve dnech 24.–25. února 2009 v Melbern (Austrálie), bude rozdělena do osmi sekcí:
 
Sekce 1: Úvod: přehled funkčních potravin
Sekce 2: Funkční mléčné složky & vlivy na zdraví – část I
Sekce 3: Funkční mléčné složky & vlivy na zdraví – část II
Sekce 4: Technologie pro výrobu funkčních mléčných výrobků
Sekce 5: Genomika/nutrigenomika
Sekce 6: “Metabolic imprinting”/imunita/alergie
Sekce 7: Legislativní záležitosti & opodstatnění zdravotních tvrzení
Sekce 8: Inovace (“Innovation lifecycle”)
 
Program konference (pdf, 500 kB)
Informační brožura a registrační formulář (pdf, 1,14 MB)
 
Zdroj: DIAA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021