Bezpečnost potravin

EGEA IV

Vydáno: 10. 3. 2007
Autor: pospisilova

Mezinárodní konference o zdravotním prospěchu ovoce a zeleniny, Brusel, 17.–19. dubna 2007. Jsou k dispozici sborníky.

[http://www.agronavigator.cz/UserFiles/Image/Kvasnickova/EGEA_logo.gif]Ve dnech 17.–19. dubna 2007 se uskuteční v Bruselu již čtvrtá konference EGEA, tentokrát na téma “Úloha ovoce a zeleniny v boji proti obezitě”. Konferenci organizuje:
* APRIFEL (Francouzská agentura pro čerstvé ovoce a zeleninu)
* Evropská komise, GŘ pro zdraví a ochranu spotřebitele (DG Sanco)
* Freshfel Europe (Forum pro evropský řetězec čerstvého ovoce a zeleniny)
* AREFLH (Rada evropských regionů pro ovoce, zeleninu a zahradnictví)
 
Je k dispozici program konference EGEA IV a dále sborníky z předcházejících ročníků:
 
EGEA III: Řím (Itálie), 18.–21. května 2005
Téma: “Zdravotní prospěch stravy středomořského charakteru
– Sborník EGEA 2005 část 1
– Sborník EGEA 2005 část 2
 
EGEA II: Perpignan (Francie), 12.–15. května 2004
Téma: “Obezita a prevence diabetu typu II
– Sborník EGEA 2004
 
EGEA I: Heraklion (Kréta), 5.–8. června 2003
Téma: “Zdravotní prospěch středomořské stravy se zaměřením na rakovinu a kardiovaskulární onemocnění
– Sborník EGEA 2003