Bezpečnost potravin

Dny bezpečnosti potravin 2007

Vydáno: 23. 5. 2007
Autor: pospisilova

Pozvánka na ODBORNÝ SEMINÁŘ 24. 5.

Ministerstvo zemědělství a Ústav zemědělských a potravinářských informací
si Vás v rámci pořádání
Dnů bezpečnosti potravin 2007
dovolují pozvat na seminář věnovaný problematice
jedlých tuků, masa a masných výrobků
 
program semináře
1.   Tuky – složení, značení, hodnocení, výživová doporučení
Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., manažer vývoje a jakosti Unilever ČR
2.   Maso – kvalita, její hodnocení a sledování
Ing. Emil Kasper, výkonný ředitel Maso Planá a.s.
3.   Maso nemá duši?
Ing. Josef Duben, tiskový mluvčí Státní veterinární správy ČR
4.   Spotřebitelský test – senzorické hodnocení vepřové šunky
organizačně zajišťují Informační centrum bezpečnosti potravin, spotřebitelská organizace Spotřebitel.cz a časopis Q-Magazín
 
 
 
Datum:             24. května 2007
Začátek:         14 hod
Místo:               sál ÚZPI, Slezská 7, Praha 2
 
Vstup zdarma
 
Těšíme se na Vaši účast!