Dny bezpečnosti potravin 2007
Vydáno: 23. 5. 2007
Autor: pospisilova
Pozvánka na ODBORNÝ SEMINÁŘ 24. 5.
Ministerstvo zemědělství a Ústav zemědělských a potravinářských informací
si Vás v rámci pořádání
Dnů bezpečnosti potravin 2007
dovolují pozvat na seminář věnovaný problematice
jedlých tuků, masa a masných výrobků
jedlých tuků, masa a masných výrobků
program semináře
1. Tuky – složení, značení, hodnocení, výživová doporučení
Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., manažer vývoje a jakosti Unilever ČR
2. Maso – kvalita, její hodnocení a sledování
Ing. Emil Kasper, výkonný ředitel Maso Planá a.s.
3. Maso nemá duši?
Ing. Josef Duben, tiskový mluvčí Státní veterinární správy ČR
4. Spotřebitelský test – senzorické hodnocení vepřové šunky
organizačně zajišťují Informační centrum bezpečnosti potravin, spotřebitelská organizace Spotřebitel.cz a časopis Q-Magazín
Datum: 24. května 2007
Začátek: 14 hod
Místo: sál ÚZPI, Slezská 7, Praha 2
Vstup zdarma
Těšíme se na Vaši účast!