Bezpečnost potravin

Český potravinářský průmysl a jeho šance a rizika v budoucnosti

Vydáno: 15. 2. 2011
Autor: ing. Irena Suková

Potravinářský úterek se koná 22. února ve 14 h na Novotného lávce v Praze. Přednáší Doc. Ing. Tomáš Doucha, CSc. (ÚZEI).

Struktura přednášky:

– Podmínky vývoje českého potravinářství po vstupu ČR do EU.
– Současný stav českého potravinářství (celková výkonnost českého potravinářství ve srovnání se zeměmi EU, výkonnost jednotlivých oborů českého potravinářství).
– Vztah agrárního zahraničního obchodu ČR a výkonnosti jednotlivých potravinářských  oborů.
– Vztahy uvažované reformy Společné zemědělské politiky EU po roce 2013 k českému potravinářství. 
– Šance a rizika českého potravinářství v budoucnosti.

Pozvánka