ČAZV: Czech Journal of Food Sciences
Vydáno: 24. 6. 2008
Autor: miroslav.frank
Vědecký časopis České akademie zemědělských věd (dřívější Potravinářské vědy).
Česká akademie zemědělských věd (ČAZV) v rámci své působnosti vydává celkem 11 vědeckých časopisů pokrývajících celý agro-potravinářský sektor. Na problematiku potravinářského sektoru se speciálně zaměřuje časopis Czech Journal of Food Sciences, který vychází 6x ročně. Je zprostředkován přístup k jednotlivým vydáním uvedeného časopisu.
Czech Journal of Food Sciences*
|
|
25 (2007)
|
|
26 (2008)
|
|
27 (2009)
|
|
28 (2010)
|
*) V elektronické podobě je časopis od roku 2001, 2000 (abstrakta)
Všechny časopisy ČAZV jsou k zapůjčení v tištěné podobě v ZPK.
Zdroj: ČAZV