Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Bezlepkový sirup do kategorie

Vlivy na zdraví - Archiv > Vlivy na zdraví - Archiv> Potravinářství - Archiv

Bezlepkový sirup

Vydáno: 9.11.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Společnost Briess Malt&Ingredients uvedla na trh jako bezlepkovou náhražku sladového extraktu nový sirup, vyráběný enzymovou hydrolýzou škrobnatých bílých zrn čiroku.
Společnost Briess Malt&Ingredients přispívá k rozšiřování sortimentu bezlepkových potravin uvedením na trh nového sirupu s názvem BriesSweet White Sorghum Syrup, který představuje bezlepkovou náhražku sladového extraktu, napomáhajícího hnědnutí cereálních pečených výrobků a snacků. Sirup se vyrábí enzymovou hydrolýzou škrobnatých bílých zrn čiroku. Jedná se o přírodní sladidlo s vysokým obsahem maltózy, původně vyvinuté pro potřeby výroby bezlepkového piva. Obsahuje stejné redukující cukry a aminokyseliny jako sladový extrakt, vyrábí se ve dvou variantách – 45DE High Maltose (dextrózový ekvivalent), resp. 60DE. Výrobek neobsahuje žádné GMO ingredience a má certifikaci košer výrobku. Více informací na adrese
Milling&Baking News, 86, 2007, č. 15, s. 40 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018