Bezpečnost potravin

Nové školící materiály v oblasti bezpečnosti potravin

Vydáno: 19. 12. 2003
Autor:

V r. 2004 vyjdou tři publikace, které lze využít jako školící materiál pro školení personálu v potravinářských provozech a veřejném stravování.

Firma QUALIFOOD připravuje na příští rok tři nové publikace, které představují školící materiály v oblasti bezpečnosti potravin používané firmou Highfield.co.uk limited se sídlem v britském Doncasteru. Britská firma zajišťuje široký sortiment materiálů zahrnující brožury, knihy, video pořady, softwarové produkty a jako doplňkový materiál různé plakáty a samolepky. V prvním pololetí r. 2004 budou představeny tři publikace v českém překladu

Význam hygieny – hygienické minimum (16 str.)
Brožura vhodná jako školící materiál pro úvodní školení nově přijímaných pracovníků v potravinářství a veřejném stravování. součástí je krátký test na vloženém listu, který může po vyplnění sloužit jako záznam o proškolení pracovníků.

Hygiena potravin – příručka (64 str.)
Školící materiál pro důkladnější proškolení pracovníků v potravinářství a veřejném stravování v rámci periodických školení nebo školení cca 3 měsíce po nástupu do zaměstnání.

Hygiena potravin pro středně pokročilé (136 str.)
Publikace vhodná jako školící materiál nebo jako příručka pro další použití při práci mistrů, vedoucích směn a středního managementu.
informace
info@qualifood.cz