Bezpečnost potravin

Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravinářských a farmaceutických výrobků

Vydáno: 19. 11. 2008
Autor:

9. seminář VÚPP se koná 26. 11. 2008 od 10 do 15 h.

Výzkumný ústav potravinářský Praha s podporou firem KONEKO marketing spol.s.r.o. +  JHS LABORATORY, s.r.o. pořádá 26. 11. 2008 od 10 do 15 h ve VÚPP Radiová 7, Praha 10 seminář:
Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravinářských a farmaceutických výrobků.
 
Seminář zdarma !!!
Pro přihlášené, kteří projeví zájem, odvoz od stanice metra SKALKA.
 
Přihlášky zasílejte na: koneko@laboratore.cz nebo jhs.haring@volny.cz nebo v.erban@vupp.cz
Přesné informace poskytneme zájemcům cca 1 týden před seminářem
 
Místo konání: VÚPP Radiová 7, Praha 10
 
Termín: 26.11. 2008 (středa)         10:00 – 15:00              
 
Dopolední blok přednášek:            10:00 – 13:00
 (3-4 přednášky, diskuse, dotazy, výměna zkušeností)
 
Oběd                                        13:00 – 14:00
 
Odpolední blok :                          14:00 – 15:00
Demonstrace přístrojů předvádění přístrojů, praktické ukázky použití, měření přinesených vzorků.