Konference o funkčních přísadách v Bruselu
Vydáno: 1. 12. 2008
Autor:
Ve dnech 21. – 22. ledna 2009 pořádá Agra Informa konferenci „Functional Ingredients in Food and Beverages“.
Konference bude příležitostí k seznámení s nejnovějšími výrobkovými inovacemi, spotřebitelskými trendy na rostoucím trhu s funkčními potravinami.
Přednášejícími budou mj.:
- Philip Rijken,DSM Functional Foods Marketing, Nizozemí
- Dr Arjan Geerlings, Puleva Biotech, Španělsko
- Niklas Bjarum, Probi AB, Švédsko
- John Kurstjens, Lipid Nutrition B.V., Nizozemí
- Dr. Barbara Klaus, Mayer-Meisterernst, Itálie
- Dr Sandra Einerhand, Tate & Lyle Ingredients, Francie
- Mikko Laavainen, Raisio Ingredients Division, Finsko
- Caroline Negre, Rousselot SAS, Francie.
Pořadatel: Agra Informa
Kontakty:
Justyna Jameson www.agra-net.com/fi fax: +44(0)20 7017 7596, tel.: +44(0)20 7017 7499