Senzorické hodnocení potravin a surovin (školení)
Školení pro pracovníky potravinářských závodů, řetězců, stravovacích zařízení a spotřebitelů. Praha, 18.2.2009.
Školení je určeno všem pracovníkům, kteří jsou zodpovědní za udržování systému managementu kvality a bezpečnosti (HACCP) v potravinářských závodech a stravovacích zařízeních, pracovníkům, kteří mají na starosti nákup potravin v potravinářských řetězcích, konečným spotřebitelům a všem, kteří se zajímají o kvalitu potravin.
Účastníci školení získají praktické znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Naučí se vybírat, připravovat a hodnotit vzorky potravin a surovin. Zorientují se v současných legislativních požadavcích a právních předpisech, které se k potravinám vztahují, a vazbách mezi nimi.
Školení poskytne kvalitní základ pro další vzdělávání a umožní získat kvalifikaci hodnotitele.
Školení je ukončeno závěrečným testem, na jehož základě bude účastníkům vystaveno osvědčení o absolvování školení.
Program školení, závazná přihláška a organizační pokyny.
Uzávěrka přihlášek je 10.2.2009.
Zdroj: TÜV SÜD Czech