Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin
Vydáno: 21. 1. 2010
Autor:
Série devíti seminářů organizovaných PKČR ve vybraných regionech ČR v dubnu a květnu 2010.
Potravinářská komora ČR organizuje v termínu 7.4.–12.5. 2010 již čtvrtou sérii devíti seminářů v jednotlivých regionech ČR na téma “Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin“. Seminář je určen managementu malých a středních podniků, výrobcům a zpracovatelům podnikajícím jako fyzické osoby, pracovníkům velkých podniků s odpovědností za výrobu a zpracování.
Časový harmonogram seminářů
Datum
|
Místo konání
|
Datum
|
Místo konání
|
7.4.
|
Brno
|
4.5.
|
České Budějovice
|
8.4.
|
Zlín
|
5.5.
|
Jihlava
|
20.4.
|
Praha
|
11.5.
|
Jičín
|
21.4.
|
Ústí nad Labem
|
12.5.
|
Pardubice
|
22.4.
|
Plzeň
|
|
|
Více informací o semináři (program, přesné místo konání, kontaktní osoby aj.) je k dispozici na internetových stránkách PKČR – České technologické platformy pro potraviny.
Zdroj: PKČR