Bezpečnost potravin

ESOF2010

Vydáno: 11. 8. 2010
Autor:

Otevřené evropské vědecké fórum, na kterém se diskutovaly otázky kvality potravin.Turín (Itálie), červenec 2010.

ESOF (European Science Open Forum) je největší společná akce pro výzkumníky, zainteresované subjekty, studenty a novináře, kteří informují o vědeckých poznatcích. ESOF2010 se uskutečnil ve dnech 2.–7. července v Turinu (Itálie). Na akci se zaregistrovalo přes 4 300 účastníků, akreditovaných novinářů z celého světa bylo více než 400.

Během ESOF2010 se uskutečnil seminář v rámci projektu CommNet. Tématem semináře bylo hledání odpovědí na otázky:

– Co je obsaženo v našich potravinách a jak potraviny ovlivňují naše zdraví a život?
– Je to, co jíme, nezávadné?
– Mají potraviny dobrou kvalitu?

 
K dispozici je anotovaný program (viz příloha) a prezentace:
Příští akce ESOF se uskuteční v Irsku (Dublin) v červenci 2012.

Příloha: ESOF2010 Sessions Programme (pdf, 1.04 MB, 203 stran)
 
Zdroj: CommNet