Bezpečnost potravin

Akce: Mikrobiologická bezpečnost potravin, PBU a prostředí

Vydáno: 1. 9. 2010
Autor: berankova1

Akce SZÚ proběhne 13. října 2010 v Praze.

Název akce: Mikrobiologická bezpečnost potravin, PBU a prostředí
Místo konání: Státní zdravotní ústav Praha, budova ředitelství, konferenční místnost
Termín: 13. 10. 2010
Odborný garant: RNDr. V. Špelina, CSc.
Vedoucí akce: RNDr. V. Špelina, CSc.

Náplň: Náplní jednodenní akce jsou aktuální otázky týkající se legislativy, metod vyšetřování a zdravotní bezpečnosti potravin, PBU (předmětů běžného užívání) a prostředí z mikrobiologického hlediska
Uzávěrka přihlášek: 1. 10. 2010

Kontakt: RNDr. Kateřina Klánová, CSc., tel.: 267082345, e-mail: klank@szu.cz

Program (207,33 KB):
– Vývoj evropské legislativy v mikrobiologii potravin:
   přednášející RNDr. Vladimír Špelina, CSc.
– Zdravotní důsledky inhalace spor plísní z prostředí:
   přednášející RNDr. Kateřina Klánová, CSc.
– Doplňky stravy včetně probiotik a zdravotní tvrzení:
   přednášející Ing. Daniela Winklerová
– Houby jako potravina. Otravy houbami:
   přednášející RNDr. Jaroslav Klán, CSc.

Zdroj:  SZÚ