Bezpečnost potravin

2. mezinárodní kongres „Zpracování ovoce, zeleniny a brambor“

Vydáno: 13. 10. 2007
Autor: pospisilova

Technologický institut v Antverpách (Belgie) pořádá 4. - 6. listopadu  v Gentu kongres  zaměřený na výživový a senzorický význam složek ovoce a zeleniny, inovace, bezpečnost a technologie

Technologický institut v Antverpách – Belgie (Technological Institute of the Royal Flemish Society of Engineers) ve spolupráci s Ústavem bezpečnosti a kvality potravin univerzity v Gentu (Department of Food Safety and Food Quality – Ghent University), OEITFL (Organizací evropských zpracovatelů ovoce a zeleniny = Organisation of European Industries Transforming Fruit & Vegetables), UEITP (Evropskou asociací zpracovatelů brambor = European Association of Potato Processing Industry), VEGEBE (Associací pro zpracování zeleniny a obchodování s výrobky = Association for Vegetable Processing and Trade in Industrial Vegetables), FEVIA (Federací potravinářského průmyslu) a Belgapom pořádají 4. – 6. listopadu v Gentu 2. mezinárodní kongres „Zpracování ovoce, zeleniny a brambor“. Vedle výživového a senzorického významu složek a inovací budou projednávány i otázky týkající se bezpečnosti a technologie.
Registrace: 300 EUR
 
Další informace:

Lebensm. Technol., 39, 2006, č. 12, s. 6

https://www.ti.kviv.be/conf/F-Vprocessing2007/