Pravidla správné praxe ve velkoobchodě v EU
Vydáno: 25. 2. 2010
Autor:
Pravidla Společenství pro velkoobchod potravinami. Aktualizace z listopadu 2009.

– International Code of Food Hygiene,
– General Principles of Food Hygiene,
– Codex Alimentarius,
– existujícím národním pravidlům správné praxe.
– General Principles of Food Hygiene,
– Codex Alimentarius,
– existujícím národním pravidlům správné praxe.
Pravidla Společenství obsahují přehled o úrovni hygienického rizika jednotlivých typů potravin (ovoce/zelenina; maso/masné výrobky; ryby/rybí výrobky; mléko/mléčné výrobky; zmrazené potraviny; uzené/zpracované výrobky) a úrovni odpovědnosti managementu velkoobchodu a ostatních operátorů.
Příloha: WUWM Guide to Good Hygienic Practices Specific to Wholesale Market Management in the European Union (pdf, 562 kB, 77 stran)