Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Normy BRC, IFS a ISO do kategorie

Legislativa EU a MS - Archiv > Právní předpisy EU – základní informace> Právní předpisy EU – základní informace
Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Normy BRC, IFS a ISO

Vydáno: 19.5.2009
Tisk článku
Časopis Kvalita potravin informuje o  normách k zajišťování bezpečnosti potravin.
Série článků s podrobným komentářem k jednotlivým kapitolám norem k zajišťování bezpečnosti potravin je zveřejňována v časopisu Kvalita potravin.
Nová norma BRC: Global Standard for Food Safety
- část 1: Kvalita potravin, 8, 2008, č. 1, s. 5
- část 2: Kvalita potravin, 8, 2008, č. 2, s. 5-6
- část 3: Kvalita potravin, 8, 2009, č. 3, s. 5-6
- část 4: Kvalita potravin, 9, 2009, č. 1, s. 5-7
další části budou pokračovat.
 
Nová verze normy IFS
- část 1: Kvalita potravin, 7, 2007, č. 4
- část 2: Kvalita potravin, 8, 2008, č. 1, s. 12
- část 3: Kvalita potravin, 8, 2008, č. 2, s. 12
- část 4: Kvalita potravin, 8, 2008, č. 3, s. 12
- část 5: Kvalita potravin, 9, 2009, č. 1, s. 10
další části budou pokračovat.
 
Nová verze normy ISO 9001: 2008 - Kvalita potravin, 9, 2009, č. 1, s. 23
 
ISO 22 000 tři roky po vydání (certifikáty v celém světě) - Kvalita potravin, 8, 2008, č. 3, s. 10
 
Seznam držitelů certifikátů IFS, BRC, IFS Logistic, ISO 22 000, Globalgap (v ČR) - Kvalita potravin, 8, 2008, č. 1, s. 33-35
 
Časopis je k dispozici v knihovně ÚZEI
 
Další informace:
Semináře k problematice bezpečnosti a kvality potravin
Norma ISO 22000
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021