Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Kvasinky a plísně v potravinářských provozech do kategorie

Mikrobiální rizika > Mikrobiální rizika> Rizikové faktory - Archiv> Rizikové faktory - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Kvasinky a plísně v potravinářských provozech

Vydáno: 23.7.2008
Tisk článku
Ve vydavatelství CCFRA UK vyšla v r. 2007 publikace "Yeast and Moulds: Occurence and Control in the Food Factory", kterou lze objednat za 75,- LBS.
Vydavatelství CCFRA UK nabízí 83 stránkovou publikaci (Review 58, 2007) Yeast and Moulds: Occurence and Control in the Food Factory, v níž jsou charakterizovány kvasinky a plísně, jejich význam, metody stanovení, výskyt (včetně prostředí výrobních závodů) a metody jejich regulace.
Obsah:
Úvod
Charakteristika kvasinek
Kažení potravin vyvolané kvasinkami
Význam kvasinek v potravinách a nápojích z hlediska veřejného zdraví
Charakteristika kvasinek
Kvasinky a plísně v pekárnách
Kvasinky a plísně v mlékárnách
Kvasinky a plísně v provozech zpracovávajících ovoce
Jiné potraviny, v nichž jsou kvasinky a plísně významným faktorem
Metody detekce a identifikace kvasinek a plísní
 
Cena publikace je 75 LST a lze ji objednat zde.
http://www.campden.co.uk
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018