Bezpečnost potravin

Konference “Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele” (akreditace do 16.4.09)

Vydáno: 16. 4. 2009
Autor:

Konference, která se uskuteční v rámci českého předsednictví EU ve dnech 21.–22. dubna 2009 v Praze.

Ministerstvo zemědělství, Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze organizují v rámci českého předsednictví EU konferenci pod názvem Food Research in Support to Science-Based Regulations: Challenges for Producers and Consumers. Konference bude probíhat v následujících sekcích:
 
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
 
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
 
Program konference, pokyny pro akreditaci a registrační formuláře jsou v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.

Účast na konferenci je bezplatná, akreditovat se lze do 16.4.2009.

 
Příloha 1: Program konference (pdf, 349 kB)
Příloha 2: Akreditace (pdf, 268 kB)
Příloha 3: Registrace (individuální)
Příloha 4: Registrace (instituce)
 
Zdroj: EU2009.cz