Bezpečnost potravin

Hodnocení činnosti JRC za období 2002–2006

Vydáno: 2. 12. 2008
Autor:

Zpráva z hodnocení práce GŘ-JRC vykonané v průběhu 6. rámcového programu výzkumu v EU.

Skupina 14 mezinárodních expertů dokončila hloubkovou revizi práce, kterou vykonalo Společné výzkumné centrum (JRC) Evropské komise v letech 2002–2006 v 6. rámcovém programu výzkumu v EU. Závěrečná zpráva z hodnocení JRC je v příloze. Uvedená zpráva se zaměřuje na čtyři klíčové oblasti, přičemž klíčová oblast 1 se věnuje potravinám, chemickým produktům a zdraví.
 
Příloha: Ex-post Evaluation of JRC FP6 Direct Actions (pdf, 487 kB, 84 stran)
 
Zdroj: JRC
 
Pozn.: JRC funguje jako samostatné GŘ Evropské komise. Více informací o JRC (v češtině).