Bezpečnost potravin

GCHFS’07: Global Chinese Health Food Symposium 2007

Vydáno: 17. 6. 2007
Autor: pospisilova

První mezinárodní konference o čínských potravinách k podpoře zdraví pořádaná v USA (Chicago, 27.–28. 7. 2007).

Jde o první mezinárodní konferenci uspořádanou v USA o čínských potravinách k podpoře zdraví včetně jejich vývoje a výroby. Symposium, které organizuje Chinese American Food Society (CAFS) se uskuteční ve dnech 27.–28. července 2007 v Chicago a to jako doprovodná akce výroční konference a výstavy IFT 2007. Symposium bude výbornou příležitostí pro setkání odborníků a vzájemnou výměnu názorů a zkušeností, což napomůže vytvoření společné vize o čínských zdravých potravinách. Na programu symposia budou vystoupení výzkumníků z celého světa, kteří významně přispěli k rozvoji čínských zdravých potravin. Symposium proběhne ve čtyřech sekcích:
– biotechnologie a inovace,
– legislativa a značení,
– vzdělávání a marketing,
– výměna mezi průmyslem.
 
 
Stručná informace o CAFS
Čínsko-americká potravinářská společnost byla založena v roce 1975. CAFS má nyní více než 250 členů působících v různých oblastech potravinářského výzkumu a technologie (průmysl, univerzity, obchodní i vládní organizace).
CAFS vydává online zpravodaj, spolupracuje s Institutem potravinářských technologů (IFT) a s mezinárodní divizí IFT (IFT International Division).