Bezpečnost potravin

8. mezinárodní symposium o úloze sóji v podpoře zdraví a prevenci a léčbě nemocí

Vydáno: 17. 10. 2008
Autor:

Uskuteční se v Tokiu (Japonsko) ve dnech 9.–12. listopadu 2008.

Japonsko – země, která dala světu sójové potraviny, bude poprvé organizovat mezinárodní symposium o úloze sóji v podpoře zdraví a prevenci a léčbě chronických nemocí.
Orální prezentace připravené pro symposium se budou zaměřovat na těchto sedm hlavních oblastí:
– onemocnění kostí/kardiovaskulární,
– rakovina,
– perspektivní oblasti výzkumu,
– equol,
– obecné problematiky,
– hormony, menopauza a nálada,
– obezita/sytost.
 
Více informací o symposiu je k dispozici zde.
 
Zdroj: AOCS
 
Pozn.: “Soy & Health 2008” – evropská mezinárodní konference o úloze sóji ve výživě a podpoře zdraví – se uskutečnila v Belgii (Genth) ve dnech 2.–3. června 2008.