Bezpečnost potravin

2023 GFFA Science Slam

Vydáno: 17. 11. 2022
Autor: KM EFSA

Berlín, 20. ledna 2023

Science Slam Globálního fóra pro potraviny a zemědělství (GFFA) se uskuteční 20. ledna 2023 v Berlíně.

GFFA je přední světová mezinárodní konference o klíčových otázkách týkajících se budoucnosti světového zemědělsko-potravinářského průmyslu, kterou pořádá Spolkové ministerstvo pro výživu a zemědělství (BMEL). Patnáctý ročník GFFA bude opět osobní a uskuteční se v Berlíně ve dnech 18. až 21. ledna 2023. Tento nadcházející ročník GFFA se zaměří na téma „Transformace potravinových systémů: Celosvětová reakce na vícenásobnou krizi“.

GFFA Science Slam je soutěž, během níž prezentující („slammeři“) zábavnou formou představují svá vědeckovýzkumná témata, která by měla odpovídat tématu GFFA. Důraz je kladen na to, aby se různorodé, především neodborné publikum mělo možnost seznámit s vědeckými koncepty. Publikum pak o slamech hlasuje a hodnotí je nejen podle vědeckého obsahu, ale také podle srozumitelnosti a zábavnosti. Prezentace s nejlepším hodnocením publika získá na konci akce cenu.

Přihlaste se zde se svým výzkumným tématem, konceptem slamu a krátkým představovacím videem o sobě nejpozději do 12. listopadu 2022!

Více informací najdete zde.

Zdroj: BMEL