Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Ministerstvo zemědělství

Home A-Z
Bezpečnost potravin

V

Vady čokolády
Vady masa
Vady sýrů
Vakuové balení
Vánoční kapr
Vápník
Vědecké výbory v systému bezpečnosti potravin ČR
Vegetariánství
Vejce
Vermikompostování
Veterinární léčiva
Vibrio
Vícezrnné pečivo
Virus hepatitidy A
Virus klíšťové encefalitidy
Virus Norwalk
Viry
Vitamer
Vitamin A
Vitamin B1
Vitamin B12
Vitamin B2
Vitamin B6
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Vitamin K
Vitamin PP
Vitaminy
Vláknina
Voda obohacená o kyslík
Vratný obal
Výdej energie
Výpadek proudu
Výrobky s chráněným zeměpisným označením
Vyřazení potravin z oběhu
Výživová hodnota
Výživové tvrzení
Vzdělávání veřejnosti
Vzteklina
Informační centrum bezpečnosti potravin, Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11705, tel.: 221 811 111