Bezpečnost potravin

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2020

Vydáno: 16. 3. 2021
Autor: SZPI

Zpráva SZPI


Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala „Zprávu o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2020„.

Obsah

1. Úvod

2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2020

2.1.       Dětská výživa
2.2.       Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody
2.3.       Brambory a výrobky z brambor
2.4.       Obilniny a výrobky z obilnin
2.5.       Pekařské výrobky
2.6.       Nápoje
2.7.       Masné a rybí výrobky
2.8.       Koření, káva, čaj
2.9.       Lihoviny
2.10.     Víno
2.11.     Oleje, olejnatá semena, luštěniny
2.12.     Ochucovadla
2.13.     Doplňky stravy
2.14.     Čokoláda, kakao
2.15.     Biopotraviny

3. Závěr

4. Přílohy

 

Příloha

 

Zdroj: SZPI