Bezpečnost potravin

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019

Vydáno: 27. 3. 2020
Autor: SZPI

Zpráva SZPI

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala „Zprávu o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019″.

Obsah

1. Úvod
2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2019

    2.1.      Dětská výživa
    2.2.      Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody
    2.3.      Brambory a výrobky z brambor
    2.4.      Obilniny a výrobky z obilnin
    2.5.      Pekařské výrobky
    2.6.      Nápoje
    2.7.      Masné a rybí výrobky
    2.8.      Koření, káva, čaj
    2.9.      Lihoviny
    2.10.    Víno
    2.11.    Oleje, olejnatá semena, luštěniny
    2.12.    Ochucovadla
    2.13.    Doplňky stravy
    2.14.    Med
    2.15.    Čokoláda, kakao
    2.16.    Biopotraviny

3. Závěr
4. Přílohy

 

Příloha

 

Zdroj: SZPI