Bezpečnost potravin

Závěrečný národní workshop projektu SUSFANS na SZÚ v Praze

Vydáno: 22. 2. 2019
Autor: SZÚ

Workshop se uskuteční 28. 2. 2019, registrace je do 25. 2. 2019.


Závěrečný národní workshop projektu: „Pathways towards a sustainable and food & nutrition secure Europe“ (konsorcium SUSFANS, Horizont 2020, EU, Grant 633692), se uskuteční 28. února 2019, ve velké posluchárně SZÚ. 

V uplynulých čtyřech letech se mezinárodní vědecký tým v rámci projektu pokusil přispět ke zdokonalení systému v oblasti produkce potravin a výživy, a to s ohledem na zdraví lidí, životní prostředí i konkurenceschopnost. Projekt SUSFANS vychází z předpokladu, že změny ve stravování by měly podporovat trvalou udržitelnost. Výzkum se opíral o modely a prognostické nástroje, které umožňují celistvý pohled na možnosti udržitelné výživy a produkce potravin na evropské i globální úrovni.

Během workshopu se odborníci podělí o závěry vyplývající z projektu a současně se budou diskutovat výsledky a možnosti jejich uplatnění v rámci evropského regionu a především České republiky.

Pozvánka je zde: Pozvanka_Susfans.pdf Pozvanka_Susfans.pdf (295,05 KB 21.02.2019 15:55)

 

Pokud se chcete zúčastnit, je potřeba se předem registrovat (nejpozději 25.2.19) na adrese sekretariat@chpr.szu.cz . Počet účastníků je limitován.

J.Ruprich, CZVP, Brno

 

Zdroj: SZÚ