Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Závěrečný národní workshop projektu SUSFANS na SZÚ v Praze do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Závěrečný národní workshop projektu SUSFANS na SZÚ v Praze

Vydáno: 22.2.2019
Tisk článku
Autor: SZÚ
Workshop se uskuteční 28. 2. 2019, registrace je do 25. 2. 2019.


Závěrečný národní workshop projektu: „Pathways towards a sustainable and food & nutrition secure Europe“ (konsorcium SUSFANS, Horizont 2020, EU, Grant 633692), se uskuteční 28. února 2019, ve velké posluchárně SZÚ. 

V uplynulých čtyřech letech se mezinárodní vědecký tým v rámci projektu pokusil přispět ke zdokonalení systému v oblasti produkce potravin a výživy, a to s ohledem na zdraví lidí, životní prostředí i konkurenceschopnost. Projekt SUSFANS vychází z předpokladu, že změny ve stravování by měly podporovat trvalou udržitelnost. Výzkum se opíral o modely a prognostické nástroje, které umožňují celistvý pohled na možnosti udržitelné výživy a produkce potravin na evropské i globální úrovni.

Během workshopu se odborníci podělí o závěry vyplývající z projektu a současně se budou diskutovat výsledky a možnosti jejich uplatnění v rámci evropského regionu a především České republiky.

Pozvánka je zde: Pozvanka_Susfans.pdf Pozvanka_Susfans.pdf (295,05 KB 21.02.2019 15:55)

 

Pokud se chcete zúčastnit, je potřeba se předem registrovat (nejpozději 25.2.19) na adrese sekretariat@chpr.szu.cz . Počet účastníků je limitován.

J.Ruprich, CZVP, Brno

 

Zdroj: SZÚ

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018