Bezpečnost potravin

Workshop Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků

Vydáno: 3. 11. 2021
Autor: PK ČR

Workshop se bude konat 10. listopadu 2021 od 15:30 hodin.

Pozvánka na workshop pro odbornou veřejnost III –  „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků„, který se uskuteční po skončení zasedání Platformy pro reformulace dne 10. listopadu 2021 – v 15:30 hodin.

Workshop bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci workshopu budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství. 

V případě zájmu se nahlašte paní Ing. Gabrovské (gabrovska@foodnet.cz).

 

Pozvánka a program workshopu:

 

 

Zdroj: PK ČR