Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Workshop k problematice "risk ranking" do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality

Workshop k problematice "risk ranking"

Vydáno: 30.1.2020
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Uppsala, Švédsko, 5. - 6. 5. 2020

Ve dnech 5. - 6. května t. r . se v Uppsale (Švédsko) bude konat workshop k problematice stanovování pořadí rizikovosti (risk ranking) nebezpečí v potravinách. Organizátory jsou švédská Národní agentura pro potraviny a Finský úřad pro potraviny s podporou EFSA.

Hlavním cílem workshopu je prohloubit pochopení používání tohoto nástroje k řízení, stanovování priorit a komunikaci rizik spojených s potravinami. Výstupy z diskusí budou komunikovány jako doporučení pro zaměření budoucího výzkumu orgánům EU financujícím výzkum. Workshop je určen profesionálům v oblastech hodnocení, řízení a komunikace o riziku.

Náplň prvního dne budou tvořit prezentace, které představí problematiku „risk ranking“ a její aktuální stav. Druhý den je vyhrazen skupinovým diskusím.

Více informací a předběžný program najdete zde: https://www.livsmedelsverket.se/riskranking

Registrace je možná do 28. února on-line na webu švédské Národní agentury pro potraviny.

Zdroj: Livsmedelsverket

.

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021