Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Webová stránka univerzity v Kansasu věnovaná bezpečnosti potravin do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Webová stránka univerzity v Kansasu věnovaná bezpečnosti potravin

Vydáno: 9.2.2008
Tisk článku
Informace z oblasti bezpečnosti potravin určené spotřebitelům, studentům, výzkumníkům a pracovníkům v průmyslu.
The International Food Safety Network (iFSN) at Kansas State University je skupina odborníků sdružených při univerzitě v Kansasu, která se věnuje otázkám výskytu, resp.snižování alimentárních onemocnění, výzkumu v oblasti bezpečnosti potravin a poskytování fundovaných informací veřejnosti.¨Spotřebitelům, studentům, výzkumníkům a pracovníkům v průmyslu nabízí na své webové stránce http://www.foodsafety.ksu.edu/en/  informace o prováděných výzkumech či kolaborativních studiích a jejich výsledcích, kontrolních akcích, metodách zkoušení, rizikových potravinách a řadě dalších akcí souvisejících s bezpečností zemědělských plodin a potravin v celém řetězci jejich zpracování.
http://www.rssl.com/ourservices/FoodENews/Newsletter.aspx?ENewsletterID=245#7
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021