Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Webinář Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropskou strategii „Green Deal“ a „From Farm to Fork“ - 23. 11. do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Webinář Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropskou strategii „Green Deal“ a „From Farm to Fork“ - 23. 11.

Vydáno: 25.10.2021
Tisk článku
Autor: PK ČR
Webinář pořádaný PK ČR se bude konat 23. 11. 2021.

 

Dovolujeme si Vás pozvat na další webinář věnovaný systémům řízení bezpečnosti potravin. Účastníci se seznámí se systémy GFSI řízení bezpečnosti potravin pro zpracovatele potravin, s aktualitami v problematice HACCP, se systémy sledování kvality a zdravotní nezávadnosti v potravinářství, základními povinnostmi BOZP v potravinářském provoze, ale i s postřehy, zkušenostmi a doporučeními vycházejících ze současných dodavatelských auditů v potravinářství okem odborníka z praxe. To vše zazní se zřetelem na dikce evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, jenž poukazují na novou a lepší rovnováhu mezi přírodou, potravinovými systémy a biologickou rozmanitostí.

Přednášek se zhostí specialisté z řad odlišných univerzit a tématicky přímo souvisejících institucí.

Registrace je omezena na 20 účastníků pro webinář. Přihlášky zasílejte nejpozději do 19. listopadu 2021 na e-mail stejnarova@czpvi.cz.

V případě volné kapacity obdržíte odkaz k připojení v aplikaci MS TEAMS. Po ukončení akce budete vyzváni ze strany Státního zemědělského intervenčního fondu k vyplnění stručného dotazníku ve formě on-line v aplikaci Vzdělávací akce PRV http://eagri.cz/public/app/eagriapp/vzdelavaciakce/Prehled/.

 

 

Zdroj: PK ČR

 

Foto: Shutterstock

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021