Bezpečnost potravin

Webinář EFSA: Proces podávání žádostí o povolení potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat

Vydáno: 27. 5. 2021
Autor: KM EFSA

On-line webinář se koná 4. června 2021.

Nové nařízení o transparentnosti zavedlo nové služby, procesy a ustanovení do životního cyklu žádostí o povolení potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat, které ovlivňují provozovatele podniků, vč. malých a středních.

Účelem webináře EFSA je vysvětlit kroky procesu podávání žádostí pro potravinářské přídatné látky, enzymy a aromata. Na základě dotazů přijatých po vstoupení nařízení k transparentnosti v platnost poskytnou přednášející detailní vysvětlení jednotlivých kroků procesu podávání žádostí a zodpoví otázky, které se objevily.

Cílovou skupinou webináře jsou žadatelé v oblasti potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat, provozovatelé malých a středních podniků, laboratorní a testovací zařízení. Akce je otevřená i pro veřejnost.

Registrace je možná on-line na webu EFSA do 3. června 2021.

Všechny informace vč. návrhu programu naleznete na webu EFSA.

Zdroj: EFSA