Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Webinář EFSA: Posuzování alternativních metod zpracování VŽP do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Webinář EFSA: Posuzování alternativních metod zpracování VŽP

Vydáno: 1.11.2022
Tisk článku
On-line, 1. 12. 2022, 14:-16:00 hod.

On-line, 1. 12. 2022, 14.-16:00 hod.

Na tomto webináři budou popsány postupy týkající se provádění nařízení (EU) 2019/1381 o transparentnosti, předkládání žádostí, posuzování důvěrnosti a sanitace obsahu* zavedené v EFSA. Poskytne také praktické pokyny založené na získaných zkušenostech a zásadách, které je třeba zvážit při podávání žádostí o alternativní metody zpracování vedlejších živočišných produktů (VŽP) nebo získaných produktů.

K účasti na webináři jsou zváni zástupci hospodářských subjektů, malých a středních podniků a všechny další zainteresované strany. Účastníci mohou při registraci a v průběhu webináře pokládat dotazy. Po skončení akce bude záznam a prezentace k dispozici na internetových stránkách EFSA.

Registrace je možná on-line do 30. 11. 2022 prostřednictvím webu EFSA.

* Sanitací obsahu se rozumí proces maskování nebo odmaskování vědeckých údajů, studií a dalších informací, včetně osobních údajů, v souladu s žádostí o zachování důvěrnosti nebo rozhodnutím.

Zdroj: EFSA

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021