Bezpečnost potravin

Výživa, potraviny a zdraví 2021 – XII. studentská konference – Brno

Vydáno: 28. 5. 2021
Autor: Společnost pro výživu

Konference se bude konat distančně 25. června 2021.

Pořadatel:
Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
Lékařská fakulta MU, Brno
Agronomická fakulta MENDELU v Brně
Chemická fakulta VUT v Brně

Termín akce: 25. června 2021

Místo konání: Konference bude probíhat distanční formou

Organizační pokyny:

  1. Konference je určena k prezentaci témat bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
  2. Délka jednoho sdělení je 15 min.
  3. Přihlášky s uvedením autorů, názvu přednášky, vysoké školy a fakulty, studijního oboru, typu práce (bakalářská, magisterská) a jména školitele zašlou zájemci na adresu:
    Lékařská fakulta MU
    MVDr. Halina Matějová
    Ústav ochrany a podpory zdraví
    Kamenice 753/5, 625 00 Brno
    e-mail: hmatej@med.muni.cz
  4. Termín zaslání přihlášek k aktivní účasti je 21. 6. 2021.
  5. Na základě zaslaných přihlášek bude sestaven program konference. Organizátoři konference si vyhrazují právo přihlášku odmítnout bez udání důvodu.
  6. Začátek konference v 9.00 hod.
  7. Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na vědecké konferenci a volný vstup na odborné akce pořádané SPV v roce 2022.
  8. Vstup na konferenci je volný. Přihlášky k pasivní účasti je třeba zaslat na výše uvedenou adresu nejpozději do 23. 6. 2021.

 

 

Odborní garanti konference:
Prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav ochrany a podpory zdraví, MU Brno
Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně


Informace o další akci pro studenty:

Společnost pro výživu společně s 3. lékařskou fakultou UK v Praze a Fakultou potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze pořádá obdobnou studentskou konferenci také v Praze.

Termín a místo konání bude upřesněno

Určeno pro prezentaci bakalářských, diplomových a doktorských prací.

Bližší informace:
Společnost pro výživu
Opletalova 1417/25
110 00 Praha 1
e-mail: info@vyzivaspol.cz
www.vyzivaspol.cz

nebo

3. lékařská fakulta UK v Praze
doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D.
Ústav výživy
Ruská 87
100 00 Praha 10
e-mail: pavel.dlouhy@lf3.cuni.cz

Zájemci mohou prezentovat svoji bakalářskou nebo diplomovou práci na obou akcích. Důvodem pořádání dvou studentských konferencí (v Praze a v Brně) na obdobné téma je oslovit co nejširší publikum, především z řad studentů českých a moravských vysokých škol.

 

Zdroj: Společnost pro výživu