Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 6/2009 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny - 6/2009

Vydáno: 18.12.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravováníˇ.

                                       
OBSAH:
Kalenská, K.:
Doplňky stravy - opravdu prospěšná ergogenika?
Perlín, C.:
Salatrimy - potravinářská surovina nového typu
Aulický, R., Stejskal, V.:
Chemická kontrola škůdců potravin - potemník hnědý (Tribolium castaneum)
Turek, B., Šíma, P.:
Od Mečnikova k Hrubému a probiotikům aneb střevní mikroflóra včera a dnes
Ingr, I.:
Výživa a potraviny na devadesátileté Mendelově univerzitě v Brně

SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ:
Janotová, L., Čížková, H., Voldřich, M.:
Smažení potravin a kvalita olejů používaných při smažení ve stravovacích službách
Štiková, O.:
Vývoj celkové i diferencované spotřeby potravin
Ševčík, R., Kvasnička, F., Jirušková, M., Vacek, J., Hamouz, K., Voldřich, M.,Čížková, H., Kondrashov, A., Holasová, M., Fiedlerová, V.:
Vliv odrůdy brambor a kulinární úpravy na jejich antioxidační kapacitu
 
FROM THE CONTENS
Aulický, R., Stejskal, V.:
Chemical control of food pests - Red Flour Beetle (Tribolium castaneum)
Ševčík, R., Kvasnička, F., Jirušková, M., Vacek, J., Hamouz, K., Voldřich, M.,Čížková, H., Kondrashov, A., Holasová, M., Fiedlerová, V.:
Influence of potato varieties and culinary treatment on their antioxidant capacity
 
PŘÍLOHA:
Receptury pokrmů

http://www.vyzivaspol.cz/

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018