Bezpečnost potravin

Výživa a potraviny 6/2008

Vydáno: 3. 2. 2009
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu "Výživa a potraviny 6/2008".

OBSAH

Šimek, J.: Přístup k výběru a konzumaci rostlinných olejů

Prugar, J.: Ekologické zemědělství a biopotraviny v ČR v roce 2007

Mach, I., Štundlová, D.: Speciální potraviny ve sportu
 
Valenta, O., Hladík, P.: Využití metod foresightu k vytváření socioekonomických scénářů možného budoucího vývoje potravinářského průmyslu se zřetelem na bezpečnosti a kvalitu potravin – projekt FutureFood6
 
___________________________________________________________________
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
 
Šulcová, E.: Stručně o vietnamské kuchyni
 
Perlín, C.: Med biopotravinou roku 2007
 
Poslušná, K., Březková, V., Matějová, H.: Rizikové faktory osteoporózy – znalosti a chování dospívajících dívek
 
Mach, I.: Koenzym Q10: lze s názvy doplňků libovolně manipulovat?
 
Kalač, P.: Soudobý pohled na vlákninu potravy
_______________________________________________________________________________
Příloha: Receptury pokrmů
 

Výživa a potraviny 63, 2008, č.6