Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 5/2013 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 5/2013

Vydáno: 24.9.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 5/2013
OBSAH:
Michalová, I., Turek, B., Šíma, P.:
Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví.
2. část: Zdravotní tvrzení - právní základ
Machová, A., Boledovičová, M., Schönbauerová, A., Mojžíšová, A.:
Vliv vybraných sociálních determinant na vznik obezity a nadváhy u dětí
Pokora, J.:
Jakost potravin v České republice z pohledu Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Kejmarová, M., Němečková, I., Roubal, P., Gabrovská, D., Laknerová, I., Rysová, J.:
Mléčné krémy se zeleninovými výlisky
Sedláček, P., Langmajerová, J., Zloch, Z.:
Aktuální poznatky o významu antioxidantů ve výživě
Štiková, O., Mrhálková, I., Sekavová, H.:
Relace spotřebitelských cen potravin a nápojů v ČR a sousedních státech
Marounek, M., Mozrová, V.:
Přítomnost patogenní bakterie Cronobacter spp. v potravinách z obchodní sítě a ve vzorcích z prostředí

Pozvánka na konferenci Dietní výživa 2013


Zpravodaj pro školní stravování - 5/2013
OBSAH

Nová generace
Vybrané ekonomické aspekty činnosti školní jídelny
Některé negativní vlivy reklamy na jídelní chování dětí
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Onemocnění z potravin častá i méně častá - Virové hepatitidy
Výsledky kontrol drůbežího masa budou i na webu
Jak a čím se živit? Proč? Co? Jak?

 
Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018