Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 5/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 5/2012

Vydáno: 23.10.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 5/2012
OBSAH:
Šulcerová, H.:
Senzorická analýza potravin evropského trhu
Fiala, J., Kukla, L.:
Co chutná a nechutná dospívajícím, a co skutečně jedí – preference a konzumace
Brablcová, R.:
Syntetická barviva ve zmrzlinách Moravskoslezského kraje
Budinský, P., Buňka, F., Čechová, M., Drienovský, M., Pachlová, V., Matoulková, D., Velichová, H., Kubáň, V., Buňková, L.:
Průzkum obsahu biogenních aminů a polyaminů ve vybraných pivech vyrobených na území České republiky
Hrabě, J., Holko, I., Šalaková, A., Smetana, P.:
Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích
Sluková, M., Příhoda, J.:
Jak se orientovat při nákupu chleba a běžného pečiva


Zpravodaj pro školní stravování
OBSAH:
Proč
Jak přicházejí na svět finalisté soutěží o Nejlepší školní oběd
Současné požadavky na hygienu ve školním stravování
Pozvánka na konferenci
Informace od dodavatele masa, co požaduje legislativa a jaká je praxe
Ohlédnutí za seminářem pro vedoucí školních jídelen v Uherském Hradišti

 
Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018