Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 5/2010 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny - 5/2010

Vydáno: 22.9.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 5/2010

OBSAH:
Kadidlová, H., Buňková, L., Hrabě, J.:
Vliv doby a teploty skladování na biologickou hodnotu bílkovin sterilovaných hotových pokrmů
Blattná, J., Turek, B.:
Hliník v potravinách
Gros, I., Grosová, S.:
Vliv změn konkurenčního prostředí na řízení potravinářských dodavatelských systémů
Zultsetseg Sengee, Kramářová, D., Rop, O., Hoza, I.:
Kdoule jako vhodný zdroj vlákniny a nutričních složek
Kvasničková, A.:
Akrylamid v potravinách
Sluková, M., Raková, L:
Vláknina potravy a cereální výrobky
Kubátová, J.:
Nanotechnologie a potraviny


Zpravodaj pro školní stravování - 5/2010

OBSAH:
Školní stravování 2010
HÁDEJ, KDO PŘIJDE NA VEČEŘI aneb příklad hodný následování
Regionální školní jídelna
Pomazánkové máslo ve spotřebním koši
COMFORT FOOD - jídlo pohody?
Zacházení s potravinami po výdeji ze skladu
Školní stravování v Maďarské republice
Nová vyhláška o školskom stravování a jej uvádzanie do praxe
Soutěž o nejlepší školní oběd jde do finále!
Balzac a gastronomie - příspěvek ke 160. výročí jeho úmrtí

Zdroj:  Společnost pro výživu


Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018