Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 3/2013 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 3/2013

Vydáno: 22.5.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 3/2013
OBSAH:
Eliášová, J., Andrášková, J.:
Změny v diabetické dietě
Blattná. J.:
Jaké jsou funkce karotenoidů?
Mukařovská, V., Pivoňka, J., Ševčík, R.:
Hodnocení kvality loveckých salámů na českém trhu
Kalač, P.:
Výživová hodnota volně rostoucích hub
Fujáková, T, Mottlová, A., Matějová, H.:
Chirurgická terapie obezity z pohledu nutričního terapeuta
Mišurcová, L., Hrabě, J.:
Mořské a sladkovodní řasy - potraviny nového typu
Havlík, J., Hroncová, Z.:
Med ve výživě i léčbě

Zpravodaj pro školní stravování - 3/2013
OBSAH:
Aktivita je nejen nutná, ale životně nezbytná
Nabídka kurzů
Hodnocení úrovně jídelníčků školních jídelen dle metodického pokynu
Pražská šunka - po 30 letech znovuzrozená
Porada krajských metodiček školního stravování na MŠMT
Strojně oddělené drůbeží maso
Certifikát kvality udělen vietnamské farmě produkující pangasia
Výklad Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Jak je to s koninou v ČR
Vzpomínka


Zdroj:  Společnost pro výživu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018