Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 1/2013 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 1/2013

Vydáno: 17.1.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 1/2013
OBSAH:
Havlik, J., Doskočil, L:
Zemědělství v zásobení populace selenem
Stojanovičová, M., Matějová, H., Derflerová-Brázdová, Z.:
Jak ovlivňují jednotlivá náboženství stravovací návyky
Vojkovská, H., Lorencová, A., Pavlík, L:
Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny (1. část)
Rizika alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
Marková, V.:
Mýty a realita redukčních diet
Nagy, L, Sebera, M.:
Vliv doby kojení na nemocnost batolat
Marinov, Z.:
Postavení dietologie v dětské obezitologii
Složilová, L, Šviráková, E., Demnerová, K.:
Vliv bakterií mléčného kvašení produkujících bakteriociny na růst kmenů Listeria monocytogenes na povrchu sýrů zrajících pod mazem
Štiková, O., Mrhálková, L:
Optimalizace minimálních nákladů na zajištění výživových doporučení


Zpravodaj pro školní stravování
OBSAH:
Ohlédnutí za polévkovým rokem
Odborná tematická exkurze pro pracovníky školních jídelen Lipska a Poznaně
Upřesnění k článku Otázky ke spotřebnímu koši - Zpravodaj pro školní stravování 6/20123
Přehled projektů o výživě určených pro školy
Další mýtus šířící se po internetu
Úkol Krajského hygienika Ústeckého kraje: Hodnocení jídelních lístků školních jídelen
Dotaz k vyhlašování výbčrového řízení na potraviny
Právo na přístup ke školnímu stravování
Pralinky oslavily 100. narozeniny

 

Zdroj:  Společnost pro výživu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018