Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Využití blogů ke sdělování informací o bezpečnosti potravin do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Využití blogů ke sdělování informací o bezpečnosti potravin

Vydáno: 14.1.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Nová média pro komunikaci v oblasti bezpečnosti potravin a informování spotřebitelů.
Weblog neboli blog je zajímavý a jednoduchý způsob, jak se na internetu prezentovat. Můžete zde psát své názory, postřehy a komentáře pomocí krátkých chronologicky řazených textů, odkazů na jiné internetové stránky, obrázků a fotografií. K této formě prezentace nepotřebujete mít zvláštní znalosti o HTML, programování na webu a grafice. Více informací o tom, co je to blog.
 
V časopise vydávaném Institutem potravinářských technologů v USA (IFT) pod názvem “Food Technology” byl v prvním čísle roku 2009 uveřejněn článek (viz příloha), který se zabývá možností využití blogů k rozšiřování informací o bezpečnosti potravin a k informování spotřebitelů.
 
Příloha: New Media for Communicating Food Safety (pdf, 276 kB, 6 stran)
 
Zdroj: IFT
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021