Veřejné stravování – Hygienické, nutriční a senzorické aspekty 2005
Vydáno: 13. 1. 2005
Autor:
Konference Společnosti pro výživu se bude konat ve středu 2. března 2005 v 10 h v areálu Veletrhů Brno a.s. v pav. G (sál Morava) jako odborná akce 2. ročníku Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H.
Program:
- Přehled novinek a změn v legislativě pro hygienu veřejného stravování (MUDr. J. Číhalová)
- Zavádění kritických bodů – nutný, ale obtížný dlouhodobý proces (MVDr. P. Otoupal)
- Zkušenosti z hygienického dozoru aneb Hygienické prohřešky ve veřejném stravování (Ing. M. Jechová)
- Veřejné stravování ve Švýcarsku (doc. M. Stránský)
- Nutriční prohřešky ve veřejném stravování (doc. J. Dostálová)
- Maso ve veřejném stravování (prof. I. Ingr)
Odborný garant konference
Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc.
E-mail ingr@mendelu.cz
(mch)