Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Veřejná konzultace EFSA k návrhu DRV pro vápník do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Veřejná konzultace EFSA k návrhu DRV pro vápník

Vydáno: 15.1.2015
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Veřejná konzultace je otevřená do 28. února 2015

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) otevírá dne 14. ledna 2015 veřejnou konzultaci k návrhu vědeckého stanoviska k doporučeným výživovým hodnotám pro vápník pro různé skupiny obyvatel - konkrétně pro dospělé, kojence a děti, těhotné a kojící ženy. 

Návrh vědeckého stanoviska naleznete ZDE.

Zájemci jsou vyzváni, aby zaslali písemně své připomínky do 28. února 2015.

Připomínky je možné zaslat pouze prostřednictvím elektronického formuláře, který je dostupný na internetových stránkách EFSA (ZDE - také zde naleznete doplňující informace, vč. podmínek pro uplatnění připomínek).

Zdroj: EFSA: Public consultation on a draft Scientific Opinion on Dietary Reference Values for calcium

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021