Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Vědecká konference FSAI 2019 - registrace otevřena do 8. dubna! do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Vědecká konference FSAI 2019 - registrace otevřena do 8. dubna!

Vydáno: 28.3.2019
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Dublin, 21. - 22. 8. 2019

U příležitosti svého 20. výročí existence v roce 2019 pořádá Irský úřad pro bezpečnost potravin (Food Safety Authority of Ireland - FSAI) mezinárodní vědeckou konferenci „The Science of Food Safety – What’s our Future?“.

Dvoudenní konference bude zaměřena na mikrobiologickou a chemickou bezpečnost. Program se bude skládat z vyžádaných přednášek od mezinárodně uznávaných odborníků, příspěvků vybraných na základě zaslaných abstraktů, studentských posterů. Součástí programu bude také společenský večer.

Chemici, toxikologové, mikrobiologové, tvůrci politik, pracovníci dozorových orgánů, ale také akademici a týmy pracující v oblastech chemické a mikrobiologické bezpečnosti potravin; vědci a výzkumníci pracující pro potravinářský průmysl, konzultanti a zástupci nevládních organizací z Irska, Evropy a zbytku světa, ti všichni jsou zváni, aby se zúčastnili unikátního a hodnotného programu vytvořeného tak, aby inspiroval, informoval a vyvolával nápady.

Konference se bude konat 21. - 22. 8. 2019 v Dublinu.

Příspěvky je možné přihlásit do 25. března 2019.

Časná registrace je možná do 18. května 2019.

Registrace I zaslání příspěvku je možné on-line prostřednictvím webových stránek konference.

Zdroj: FSAI

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018