Bezpečnost potravin

Úvodní první webinář k systémům řízení bezpečnosti potravin sklidil 20. září 2021 velmi pozitivní odezvu

Vydáno: 21. 9. 2021
Autor: PK ČR

Informace Potravinářské komory ČR

Odborníci z praxe se zaměřili v tomto cyklu na udržitelnost v potravinářském řetězci a evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, aktuality v problematice potravinářské legislativy, povinnosti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v potravinářském provozu, GFSI systémy řízení bezpečnosti potravin pro zpracovatele potravin, krmiv (BRC, IFS, FSSC, 22000), boj proti potravinovým podvodům v systémech jakosti a bezpečnosti potravin, ale i dodavatelské audity ve smyslu poznatků, zkušeností, doporučení.

Další termíny konání webinářů v rámci této serie budou: 19. 10. 2021, 23. 11. 2021, 18. 1. 2022, 1. 3. 2022 a 5. 4. 2022.  

Bližší informace, pozvánky, přednášky k náhledu naleznete na:

 

Zdroj: PK ČR