Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Technické podmínky školení týkajících se principů a metod hodnocení rizik v oblasti bezpečnosti potravin do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Technické podmínky školení týkajících se principů a metod hodnocení rizik v oblasti bezpečnosti potravin

Vydáno: 20.4.2011
Tisk článku
Autor: MZe
Zpráva EFSA ze dne 14. 4. 2011.

Zpráva Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA) obsahuje technické podmínky školení na hodnocení rizik, které vypracovala Pracovní skupina EFSA pro školící aktivity o principech a metodách hodnocení rizik v oblasti bezpečnosti potravin.

Technické podmínky obsahují detaily programů a cílů pěti různých školících kurzů přizpůsobených specificky pro následující oblasti: mikrobiologické hodnocení rizik, chemické hodnocení rizik (potravinářská aditiva a přísady do krmiv, kontaminující látky, pesticidy, atd.), hodnocení rizik škůdců (PRA), hodnocení v oblasti výživy, hodnocení rizik geneticky modifikovaných organismů a jiných biotechnologií.

Tato zpráva také poskytuje doporučení jak tyto kurzy pro vědce zainteresované v oblasti hodnocení rizik bezpečnosti potravin nebo krmiv organizovat.

Tyto technické specifikace se mohou ukázat jako užitečné při přípravě školících aktivit v oblasti hodnocení rizik v rámci programu „Lepší průpravou za bezpečnější potraviny“ (Better Training for Safer Food).

Celou zprávu můžete najít na webových stránkách Evropského úřadu pro bezpečnost potravin.

http://www.efsa.europa.eu/en/supporting/pub/142e.htm

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021